Mailopsætning - Thunderbird Udskriv

• 2

Mailopsætning - Thunderbird

I denne guide gennemgås opsætning af mail i Thunderbird med IMAP synkronisering.

Forudgående for denne guide kræves der at der er oprettet en mailadresse

thunderbird logo

Første gang Thunderbird åbnes op, møder man dette vindue.

Udfyld

• Navn
  • Mailadresse
  • Adgangskode

Tryk derefter “Fortsæt”

I dette eksempel er der brugt mailen “eksempel@hostworld.dk” Hvis du har oprettet en mail der hedder support og domænet hedder eksempel.dk ville det være “support@eksempel.dk” der skulle indtastes.

Thunder eksisterende mailkonto

Derefter mødes nedenstående billede. Nu henter Thunderbird opsætningen fra Hostworlds servere > Tryk “Opret Konto” fot at fuldende opsætningen.

Oprettelse thunder

Mailkontien er nu blevet tilføjet til Thunderbird, med IMAP Synkronisering, og kan tilgås fra venstre kollonne som vist her.

Indbakke Thunder